header image
Meniu
Prima Pagina
Ghiduri
Legi
Retete culinare
Home
Login Form
Username

Password

Remember me
Password Reminder
No account yet? Create one
Syndicate
Prima Pagina arrow Conserve arrow Gogonele asortate
Gogonele asortate PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Dec 19, 2009 at 03:15 AM

6 kg gogonele, 2 ?eline cu frunze, 2 verze albe, 1 conopid?, 1 varz? ro?ie, 1 kg morcovi, sare, piper boabe, foi de dafin.

Se spal? legumele, se a?az? în straturi asortate, dup? dorin?a fiec?rei gospodine, în borcan de sticl? curat ?i uscat. ?elinele, morcovii ?i conopida se spal?, se taie felii rotunde ?i se pun printre- celelalte legume. Varza ro?ie se pune t?iat? în patru, r?spîndit? pe toat? suprafa?a borcanului. Se adaug? frunze de ?elin?, usturoi, foi de dafin ?i boabe de piper care constituie conservante naturale, a?ezate la fundul ?i la mijlocul borcanului. Se leag? borcanul a doua zi, dup? ce s-a pus o greutate deasupra legumelor, care s? le ?in? acoperite cu lichid.

Mic dic?ionar al betonului:

Polls
Este oare binevenit un astfel de site?
  
Cine este Online
We have 1 guest online