header image
Meniu
Prima Pagina
Ghiduri
Legi
Retete culinare
Home
Login Form
Username

Password

Remember me
Password Reminder
No account yet? Create one
Syndicate
Prima Pagina arrow Conserve arrow Ardei gras pentru umplut
Ardei gras pentru umplut PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Dec 19, 2009 at 11:07 AM

4 kg ardei gras, 4 r?d?cini de hrean, sare, m?rar verde, 3 linguri de ulei.

Se spal? ardeii, se decupeaz? c?p?celele ?i se scurg cu gura în jos. Se a?az? în straturi într-un borcan de sticl? sp?lat ?i uscat, se acoper? cu saramur? preg?tit? cu 40 g de sare la litrul de ap? rece. Peste saramur? se rade hrean ?i se pune un strat de ulei, care s? împiedice aerul s? p?trund? la legume. Se leag? borcanul a doua zi, dup? ce s-a umplut bine borcanul ?i s-au pus deasupra legumelor scîndurele sub?iri, a?ezate în cruce, ca s? ?in? legumele acoperite cu lichid tot timpul. Cînd se folosesc ardeii, se scot ?i se ?in în ap? rece o or?, dup? care se spal? cu ap? rece.

Last Updated ( Dec 19, 2009 at 03:07 AM )
RETETA PREPARARE BETON
Polls
Este oare binevenit un astfel de site?
  
Cine este Online
We have 1 guest online