header image
Meniu
Prima Pagina
Ghiduri
Legi
Retete culinare
Home
Login Form
Username

Password

Remember me
Password Reminder
No account yet? Create one
Syndicate
Prima Pagina arrow Conserve arrow Ardei umpluti cu varza
Ardei umpluti cu varza PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Dec 21, 2009 at 06:06 PM

4 kg ardei gras, 3 kg varza alba, 2 morcovi, 4 teline mari, sare, piper boabe, usturoi si foi de dafin.

Se aleg ardei s?n?to?i ?i c?rno?i, se spal? ?i se decupeaz?; capacelele. Se las? s? se scurg? cu gura în jos. în acest timp se toac? m?runt varza, se pune într-im vas adine, se d? morcovul,pe râz?toare ?i se taie ?elinele fidelu??. Se amestec? legumele, se sareaz? ?i se umplu ardeii, care se pun în straturi, într-un borcan de sticl?, cu frunze de" ?elin? între ei. Se fierbe ap? cu sare, ad?ugind cîte 40 g de sare grunjoas? la litrul de ap?, se pun în borcan boabe de piper ?i foi de dafin ?i se toarn? saramura r?cit? o jum?tate de or? peste ardei. în borcan, alternînd printre ardei, se puri c??ei de usturoi întregi ?i felii de morcov. A doua zi se leag? borcanul cu celofan pus în dou?.
Se p?streaz?, peste iarn?, în c?mar? cu temperatur? constant? ?i se servesc ca salat? la mînc?ruri din legume ?i carne.

Last Updated ( Dec 19, 2009 at 03:03 AM )

Betonul armat cu fibre

Polls
Este oare binevenit un astfel de site?
  
Cine este Online
We have 3 guests online